dissabte, 5 d’abril del 2008

Amb qui parlo?


Que passa quan la realitat interior és mes gran que l'exterior, i et porta a l'infern?

Ahir van passar el documental Amb qui parlo?, dirigit per Lluna Antúnez i coproduit per Alea Docs&Films i Televisió de Catalunya. El documental es tornarà a emetre al Canal 33 el proper dilluns al mig dia.

És una descripció intensa i emocionant, de la vida familiar de la directora, al voltant del seu pare, malalt d'esquizofrènia. La familia es despulla davant les càmeres per a mostra-mos el bo i dolent de la seva experiència. La mateixa directora, es pregunta a l'inici del documental si està fent bé o malament, que no ho sap, però que li sembla interessant explicar-ho.

Jo et puc dir Lluna, que no tant sols és molt interessat, sinó que a més a més ajuda. Vaig sentir, una afinitat emocional enorme amb la vostra experiència. I almenys a mi em senta molt bé, anar traient tot això de dins meu, i ensenyar-ho al món.

A banda de l'interés que pugui despertar per a gent que hagi tingut experiències similars, el documental està genial. És d'una qualitat excel·lent, i parla d'una gent i d'un temps que no te desperdici. El mas on vivien, va ser el bressol de tota la moguda dels anys 70, i gent com la Fura del Baus, van tenir el seu origen per aquelles contrades.